Följ Academic Work AB

Taggar

PM_YPAI_Ekonomer_2018

PM_YPAI_Ekonomer_2018

Dokument   •   2018-09-17 08:00 CEST

När ekonomer i Sverige i början av karriären ska välja arbetsgivare värderar de ”Bra chef och ledarskap” och ”Bra lön” högst. Det visar Academic Works årliga rapport ”Young Professional Attraction Index (YPAI)” som släpps idag.

PM_YPAI_IT_2018

PM_YPAI_IT_2018

Dokument   •   2018-09-17 08:00 CEST

När young professionals inom it i Sverige ska välja arbetsgivare är det ”Trevliga kollegor” och ”Bra lön” som värderas högst. Det visar Academic Works årliga rapport ”Young Professional Attraction Index (YPAI)”, genomförd tillsammans med Kantar Sifo, som släpps idag.

PM_YPAI_Ingenjörer 2018

PM_YPAI_Ingenjörer 2018

Dokument   •   2018-09-17 08:00 CEST

Ingenjörer i Sverige i början av sin karriär anser att ”En bra chef och ett bra ledarskap” är det absolut viktigaste när de väljer arbetsgivare. Det visar Academic Works årliga undersökning ”Young Professional Attraction Index (YPAI)” som släpps idag.

YPAI 2017 - Norden

YPAI 2017 - Norden

Dokument   •   2017-10-11 08:00 CEST

En samanställd rapport över det Nordiska resultatet 2017. Rapporten innehåller information om vad Young Professionals i Norge, Sverige, Danmark och Finland anser är viktigast vid valet av arbetsgivare samt hur de olika respondentgrupperna skiljer sig åt.

Rapport, YPAI 2017

Rapport, YPAI 2017

Dokument   •   2017-09-18 08:00 CEST

Tillsammans med Kantar Sifo har vi genomfört en undersökning för att förstå hur attraktiva Sveriges arbetsgivare är och vad som är viktigt när young professionals väljer arbetsgivare. I rapporten går det att läsa mer om vilka egenskaper young professionals värderar högst vid valet av arbetsgivare samt vilka arbetsgivare som är mest top-of-mind hos målgruppen.

Trevliga kollegor viktigast när young professionals inom IT väljer arbetsplats

När man väljer arbetsplats är trevliga kollegor och bra stämning det absolut viktigaste för young professionals med IT-inriktning i Sverige. Det visar Academic Works årliga rapport ”Young Professional Attraction Index”, genomförd tillsammans med Kantar Sifo, som släpps idag.

En bra chef är viktigast när young professionals inom teknik väljer arbetsplats

Teknologer i Sverige i början av sin karriär har tydliga krav på vad som är viktigast när de väljer arbetsplats. Mer än sex av tio uppger att en "bra chef/bra ledarskap" är viktigast vid val av arbetsplats. Det visar Academic Works årliga rapport ”Young Professional Attraction Index (YPAI)" som genomförts tillsammans med Kantar Sifo och släpps idag.

Bra chef och ett bra ledarskap är viktigast när young professionals inom ekonomi väljer arbetsplats.

Ekonomer i Sverige i början av sin karriär har tydliga krav på vad som är viktigast när de väljer arbetsplats. Fler än sex av tio ekonomer uppger att en "bra chef och bra ledarskap" är viktigast. Det visar Academic Works årliga rapport ”Young Professional Attraction Index (YPAI)” som genomförts tillsammans med Kantar Sifo och släpps idag.